Home Lajmet E keni ditur? Ja Lulja që kushton sa një Shtëpi, Po e...

E keni ditur? Ja Lulja që kushton sa një Shtëpi, Po e gjetët Anglia jep 10 mije euro (Foto)

108
Advertisement

Ja cila është Lulja që kushton sa një Shtëpi, Po e gjetët Anglia jep 10 mije euro. Nëse mendoni kështu, na lini t’ju themi se e keni gaabim.

Ndoshta ju nuk e njihni bimën Pr imula Veris, një bimë ar omatike e familjes Primulacea, që rritet në lartësinë 700-2.300 metra. Kjo bimë rritet në zonat malore. E quajtur “Lulja e darvinitt” apo “Primula e pranverës”, ka vlerë të madhe tregtare.

Dhe bima e therë eshte deri në 50000 euro k ilogrami, në tregun gjerman apo dhe vende të tjera, percjell si cdo here ditorja.