Home Lajmet Çka Po Dojn Po Folin Kundër, Por Albin Kurti Gëzon Gjithë Qytetarët...

Çka Po Dojn Po Folin Kundër, Por Albin Kurti Gëzon Gjithë Qytetarët E Kosovës Me Këtë Vendim Për Pagat!…

65
Advertisement

Kryem.inistri i vendit, Albin Kurti pas mbledhjes së Qeve.risë edhe para gazetarëve ka prezantuar prog.ramin qev.erisës, raporton Gazeta Online Veriu.info.

Ai ka theksuar se do ta rrisë pagën mini.male në 250 euro, dhe ngritje të pragut të pagës që nuk tatohet në nivelin e pagës minimale.

Kurti është zotuar që do të paguajë pagën minimale për një vit, për çdo të ri që punë.sohet për herën e parë.
Shefi i Qeve.risë ka folur edhe për krijimin e Fondit Sovran, për të marrë nën pronësi asetet stra.tegjike të Kosovës.