Home Lajmet Vajza shqiptare e du një burr të mir që me ngon e...

Vajza shqiptare e du një burr të mir që me ngon e mar nZvicerr e baj njeri veq duhet mem ngu dhe…

27
Advertisement

Një vajzë kosovare nga diaspora deshiron të takoj një djalosh që ia kishte ‘th.yer’ zemrën.Ajo e kishte takuar një djalosh të pashëm sipas saj te ETC-në në Prizren ndërsa nuk kishte arritur t’i flas sepse ishte me familje

Në pamundësi për ti rënë në adresë, vajza nga diaspora po kërkon me çdo kusht që të gjejë kontakt me të,nese je njeri prej tyre qe po e lexon kete lajme…/

Një vajzë kosovare nga diaspora deshiron të takoj një djalosh që ia kishte ‘th.yer’ zemrën.Ajo e kishte takuar një djalosh të pashëm sipas saj te ETC-në në Prizren ndërsa nuk kishte arritur t’i flas sepse ishte me familje.Në pamundësi për ti rënë në adresë, vajza nga diaspora po kërkon me çdo kusht që të gjejë kontakt me të,nese je njeri prej tyre qe po e lexon kete lajme..