Home Lajmet Lind djalin pas 24 viteve, do të habiteni kur ta kuptoni se...

Lind djalin pas 24 viteve, do të habiteni kur ta kuptoni se si ia lan emrin

78
Advertisement

Prizreni, e sidomos familja Kabashi nga Korisha e këtij qyteti, sot ka arsye për të festuar më shumë.Pas 24 vitesh martese, një çift sot u bë me djalë. Dhe, djalit të porsalindur, për ta nderuar 28 Nëntorin e shqiptarëve, prindërit ia vunë emrin Flamur.F

lamuri ka lindur në Spitalin Amerikan në Prishtinë, ku gjendet akoma në këto çaste.