Home Lajmet Lajm i mirë për bujqit, Qeveria merr vendimin ti ndajë kaq para...

Lajm i mirë për bujqit, Qeveria merr vendimin ti ndajë kaq para për çdo bujk

123
Advertisement

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e fundit të saj ka miratuar vendimin për dyfishimin e subvencioneve për bujqit.Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa në prezantimin e këtij propozimi tha se, ky sektor gjatë periudhës së p andemisë COVI D-19 është ballafaquar me shumë sf ida.

“Sivjet, do të paguajmë dyfish subvencionet për të gjitha kulturat e përfshira në Programin për Pagesa Direkte për vitin 2021.”