Home Lajmet E FUNDIT: O Zot i madh pse? Shtohet bilanci i jetëve të...

E FUNDIT: O Zot i madh pse? Shtohet bilanci i jetëve të humbura nga rrëzimi i teleferikut…

51
Advertisement

14 persona kanë hu mbur je tën pasi një teleferik ra pranë liqenit Maggiore në rajonin e Piemonte, në veri të Italisë. Sipas autoriteteve vendase, kavoja ku mbahet kabina e teleferikut u shkëput duke shkaktuar kështu a ks identin e rënd.

Dy fëmijë të moshës 5 dhe 9 vjeç u dërguan në spital në Torino në gjendje të rëndë. Fatkeqësisht fëmija 9 vjeç nuk arriti të mbije tonte dhe h umbi jetën disa orë pas ngjarjes. Kabina ra në një pjesë të pyllëzuar, ku op era cionet e shpëtimit nuk janë të lehta. Zja rrfikësit e komandës prov inciale të Verbania dhe ata të Gravellona Toce u angazhuan maksinalisht për këtë aks ident, i cili raportohet se nuk është i pari në këtë zonë. Liqeni Maggiore, ndodhet në një lartësi prej 1,491 metrash dhe udhëtimi me teleferik zgjat rreth njëzet minuta.