Home Uncategorized Dhímbje e madhe! Një djalë i vogël ka humbur prindërit dhe vëllanë...

Dhímbje e madhe! Një djalë i vogël ka humbur prindërit dhe vëllanë nga rrëzimi i teleferikut

31
Advertisement

14 persona hum bën j etën në një a*sident me teleferik në Lago Maggiore në rajonin e Piemontes në Itali.

Tragedia funivia Stresa-Mottarone: precipita cabina, sono 13 i morti. Gravi due bambini di 9 e 5 anni/Foto e Video

Mes v ikt imave ishin edhe pesë anëtarët e familjes së Eitanit të vogël, 5-vjeçarit që ishte edhe vetë në teleferik.

Prindërit e Eitan, që punonin në Itali, u v ra në në a ksi dent. Po ashtu hu mbi j etën edhe vëllai i tij 2-vjeçar, që është vi ktima më i ri në moshë. Gjyshërit e gruas, që po vizitonin Italinë, nuk i mbijetuan rë nies horro r.

5-vjeçari është pla gosur rëndë dhe po trajtohet në spital. Sipas medieve italiane, ai ka p ësuar godi tje në k okë dhe ka thyer këmbët.

“Kam f rikë, mos më lini vetëm,” ka thënë ai pak përpara ane stezisë, thanë mjekët. Ai është op eruar dhe është në gjendje të qëndrueshme. Pranë po i qëndron tezja e tij.