Home Uncategorized Burgoset gruaja që preu dorën e vet për mashtrimin e sigurimeve 1mln...

Burgoset gruaja që preu dorën e vet për mashtrimin e sigurimeve 1mln euro

40
Advertisement

Një grua e re që ka pr.erë qëllimisht dorën e saj me një sha.rrë elektrike për të pret.enduar dëm.shpërbl.imin e sigurimeve prej rreth 1 milionë euro, është bur.gosur për tre vjet në Slloveni.

22 vjeçarja Julija Adlesic nga Ljubljana, hartoi planin maka.bër bashkë me të dashurin e saj për të pre.rë dorën e majtë sipër kyçit dhe më pas ta linte në shtëpi kur shkuan në sp.ital për ndih.më, në mënyrë që të mos mund të rivendoset më me kirurgji.
Prok.urorët zbuluan se para se të sha.rronte dorën e saj ajo kishte nënshkruar me pesë kompani të ndryshme sigurimesh.

Adlesic priste të mblidhte më shumë se 1 milionë euro, gjysmë të paguara menjëherë dhe pjesën tjetër në këste mujore.

Pasi pr.eu dorën e saj Adlesic u dërgua në sp.ital nga i dashuri dhe babai i tij, duke thënë se ishte lën.duar duke p.rerë degë.

Autoritetet thanë se ajo qëllimisht kishte lënë dorën e pr.erë në shtëpi për të siguruar që lë.ndimi të ishte i përhershëm dhe të merrte shpërblimet m.asive.
Por plani i tyre u pri.sh kur pol.icia rekuperoi dorën e pre.rë dhe kirurgët ia rivendosën në vend.

Gruaja prot.estonte pa.fajësinë e saj duke thënë se nuk do të kishte pr.erë kurrë dorën me dashje.

Por gjykatësja Marjeta Dvornik tha: “Ne besojmë se dë.nimi është i drejtë dhe i përshtatshëm, dhe do të kryejë qëllimin e tij.”
I dashuri i saj Abramov u dë.nua me tre vjet bu.rg kurse babai i tij me një vit bu.rg të pez.ulluar.